Overige diensten

Glazenwasser 0900-Glaswas: ook voor ander schoonmaakwerk

Hoewel glazen wassen onze kerntaak is, kunt u de experts van 0900-Glaswas ook voor andere werkzaamheden inhuren. Schone ruiten zijn een eerste stap, maar vervolgens kunnen we ook zorg dragen voor bijvoorbeeld gevelreiniging. Nu we er toch zijn…

0900-Glaswas: Gevelreiniging

Gereinigde ruiten is een mooi gezicht. Maar dat is niet alles wat 0900-Glaswas kan doen. Wij kunnen namelijk ook uw gevel reinigen. Hiervoor maken wij gebruik van hogedrukspuiten, zodat al het vuil zich makkelijk laat verwijderen.
Door de uitstoot van uitlaatgassen van bijvoorbeeld auto’s en door de vervuilde rook die fabrieken produceren kunnen gevels in de loop van jaren erg vies worden. Gelukkig bieden wij de oplossing! We reinigden al vele gevels in de regio Bussum, steeds naar tevredenheid van de eigenaar.
Onze aanpak is gevelbesparend, dat wil zeggen dat we zo min mogelijk schade berokkenen aan de stenen waaruit de gevel is opgebouwd.

Andere werkzaamheden

Ook ten aanzien van de overige schoonmaakdiensten bieden wij graag periodiek onderhoud. Zo kan u verzekerd zijn van een schone en nette uitstraling en daarmee een prettige en aangename werk- of woonomgeving. Denk hierbij niet alleen aan het reinigen van de gevel, maar ook de impregnatie van luifels en zonneschermen. Glasbewassing, of het nu traditioneel is of telescopisch blijft onze kerntaak, maar wij kunnen dus veel meer voor u betekenen. Wij werken in Zaandam, maar ook in de wijde omtrek van deze plaats!

Contact

Bent u benieuwd naar onze overige diensten? Aarzel dan niet maar grijp direct de telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord; u kunt ons bereiken op het nummer 0900-4527927 (9 cent p/m).
Vragen of opmerkingen kunt u achterlaten op ons contactformulier. Ook voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte verwijzen we u graag door naar ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op. 0900-Glaswas, glasbewassing in de regio Bussum.