Technieken

0900-Glaswas Bussum: de nieuwste technieken en methoden

De glazenwasser rukt in ons huidige tijdperk wel wat meer uit de kast dan een zeem, emmer en trekker. Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van glasbewassing is veel vooruitgang geboekt. 0900-Glaswas volgt deze ontwikkelingen op de voet. Daardoor hebben wij nu nog efficiëntere methoden weten te ontwikkelen. Wij werken snel en schoon en zorgen voor een prachtig resultaat. Honderden tevreden klanten in de regio Bussum zijn onze beste referentie.

Nieuwe techniek: telescopisch glazenwassen

Vroeger ging een glazenwasser aan de slag met ladder en ouderwets gereedschap: een zeem, trekker en droogdoek. De tijden zijn echter veranderd, ook voor glazenwassers. Tegenwoordig wordt veel gewerkt met een nieuwe techniek, genaamd telescopische glasbewassing. Door een trekker en borstel op een lange steel kunnen we zonder ladder hoogten tot wel dertien meter bereiken. Hierdoor zijn ladders grotendeels overbodig geworden. Bijkomend voordeel is dat het voor onze glazenwassers ineens een stuk veiliger is geworden. En het kost minder tijd, waardoor u een lager tarief betaalt.

Langer schone ruiten: omgekeerde osmose

Omgekeerde osmose is een techniek waarbij gedemineraliseerd water (water zonder zouten en kalk) wordt gebruikt, voor een nog schoner resultaat. Een prachtig schoon raam is het resultaat. En doordat het glas echt grondig gereinigd is, krijgt nieuw vuil geen kans. Het kan zich simpelweg minder goed hechten aan de ruit. Vele tevreden klanten in de regio Bussum ervoeren al de voordelen van deze nieuwe techniek.

Contact

Meer weten over onze diensten in de regio Bussum? 0900-Glaswas staat u graag te woord! Wij zijn te bereiken op het nummer 0900-4527927 (9 cent p/m). U kunt met al uw vragen en opmerkingen bij ons terecht.
Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Laat hier uw reactie achter of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen uiteraard binnen korte tijd contact met u op!