Serviceconcepten

Altijd schoon glas? Een onderhoudscontract biedt uitkomst!

Moderne architectuur behelst vaak het gebruik van grote glaspartijen. Denk bijvoorbeeld aan ‘de schoen’, het kantoor van ING nabij Amsterdam. Een dergelijk pand kan alleen goed uit de verf komen wanneer het er netjes en verzorgd uit ziet.
Maar ook voor woonhuizen geldt hetzelfde; een stralende ruit verandert veel aan de uistraling. In plaats van smoezelig ramen krijgt uw huis een schitterende en stralende look. 0900-Glaswas verzorgt allerhande gebouwen in de regio Bussum.

Glazenwasser onderhoudscontract

Heeft u regelmatig de uitgebreide service van een glazenwasser nodig? Twijfel dan niet, maar informeer direct naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract. Zo bent u verzekerd van periodiek onderhoud op hoog niveau, met behulp van de nieuwste technieken en materialen. Daardoor werken onze glazenwassers uiterst efficiënt. Overal in Bussum en wijde omtrek staan wij voor u klaar.

Serviceconcepten

Afhankelijk van de locatie, grootte en aantal ruiten in het pand, maken we een inschatting van het onderhoud. Daarbij wordt de frequentie bepaald waarmee de ruiten gereinigd dienen te worden. Wij gebruiken voor de glasbewassing alleen de nieuwste technieken en schoonmaakmiddelen. Zo blijft wat eenmaal schoon is ook langer proper! Wij werken in Zaandam en omgeving.
Door onze snelle en grondige methoden zijn wij niet alleen de schoonste, maar ook het voordeligste glazenwassersbedrijf. Uw pand heeft een frisse en aangename uitstraling, tegen een voordelig tarief.

Contact

Meer weten over onze diensten in de regio Bussum? 0900-Glaswas staat u graag te woord! Wij zijn te bereiken op het nummer 0900-7568366 (9 cent p/m). U kunt met al uw vragen en opmerkingen bij ons terecht.
Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Laat hier uw reactie achter of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen uiteraard binnen korte tijd contact met u op!